Madvare database og kalorietæller  

Aalbæk

Peber Spegepølse

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1431 kj
17%
342 kcal
Fedt
28,00g
40%
Mættet Fedt
11,000g
55%
Kulhydrater
0,50g
0%
Sukkerarter
0,20g
0%
Protein
22,00g
44%
Salt
4,60g
77%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 10 feb 24 06:56
17%
af GDA*
(342 kal)
17% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (74%)
 
Protein (26%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
342
Fedt
28g
Kulhyd.
0,5g
Prot.
22g
Der er 342 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 74% fedt, 1% kulhyd., 26% prot..

Relaterede Salami fra Aalbæk:

Chorizo med Jalapeno
Low Salami
Oksespegepølse
Tapaspølse

Relaterede Pølser fra Aalbæk:

Gourmetpølser Brunch
Gourmet Pølser
Grillpølser

Andre typer af Peber:

Peber eller Hot Sauce
Sort Peber
Rød eller Cayennepeber
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Peber

Andre typer af Salami:

Salami af Svinekød (Tør eller Hård)
Tør eller Hård Salami
Blød Salami
Oksekødssalami
Salami
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Salami
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Egelykke Peberspegepølse
Dulano Røget Salami
Salling Rød Salami
TAGA Spansk Salami
La Campagna Milano Salame
Dulano Salami med Oksekød


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.