Madvare database og kalorietæller  

Amanda Seafoods

Smørbar Svensk Kaviar

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1552 kj
19%
371 kcal
Fedt
31,00g
44%
Mættet Fedt
2,300g
12%
Kulhydrater
16,00g
6%
Sukkerarter
13,00g
14%
Kostfibre
0,5g
Protein
8,60g
17%
Salt
6,40g
107%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 16 dec 20 04:50
19%
af GDA*
(371 kal)
19% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (17%)
 
Fedt (74%)
 
Protein (9%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
371
Fedt
31g
Kulhyd.
16g
Prot.
8,6g
Der er 371 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 74% fedt, 17% kulhyd., 9% prot..

Relaterede Fisk fra Amanda Seafoods:

Røget Torskerogn
Makrel i Tomat
Pulled Laks
Luksusrogn
Laksepålæg i Skiver
Makrel Kræs
  Vis Flere Amanda Seafoods Fisk Produkter

Flere produkter fra Amanda Seafoods:

Frokostrogn
Makrelfilet i Økologisk Tomatsauce
Guld Makrel
  Se alle Amanda Seafoods Produkter

Andre typer af Fisk:

Grillet Fisk
Bagt eller Stegt Fisk
Bagt eller Stegt Laks
Fisk
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Fisk
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Velsmag Torske Fars
Budget Grønlandske Rejer
Rema 1000 Kippers i Vand
Lykkeberg Benfri Sild
Salling Tun I Vand
NAVITO Indbagte Rejer


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.