Madvare database og kalorietæller  

Dulano

Kyllingepålæg

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
644 kj
8%
154 kcal
Fedt
9,00g
13%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
1,00g
0%
Sukkerarter
-
Protein
17,00g
34%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 25 nov 14 11:02
8%
af GDA*
(154 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (3%)
 
Fedt (53%)
 
Protein (44%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
154
Fedt
9g
Kulhyd.
1g
Prot.
17g
Der er 154 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 53% fedt, 3% kulhyd., 44% prot..

Relaterede Kylling fra Dulano:

Kyllingepølser
Kyllingestrimler
Kyllinge- og Kalkunmortadella
Stegt Kyllingebryst
Diced Chicken

Flere produkter fra Dulano:

Chorizo
Skinke med Peberkant
Kyllingebryst
Skinke
Røget Salami
  Se alle Dulano Produkter

Andre typer af Kylling:

Kyllingevinge
Kyllingebryst
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kyllingelår
Kylling
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Burger King Chicken Nuggets - 4 Pieces
Velsmag Kyllingegrillpølser Fersk
McDonald's Chicken McNuggets Team Box Menu
Burger King Chicken Nuggets - 9 Pieces
Rose BBQ Inderfilet
McDonald's Spicy Mixed Team Box


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.