Madvare database og kalorietæller  

Glyngøre

Makrel i Chili

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
623 kj
7%
149 kcal
Fedt
8,20g
12%
Mættet Fedt
2,700g
14%
Kulhydrater
7,90g
3%
Sukkerarter
7,50g
8%
Kostfibre
0,0g
Protein
11,00g
22%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 08 jun 17 03:47
7%
af GDA*
(149 kal)
7% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (22%)
 
Fedt (49%)
 
Protein (29%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
149
Fedt
8,2g
Kulhyd.
7,9g
Prot.
11g
Der er 149 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 49% fedt, 21% kulhyd., 29% prot..

Relaterede Makrel fra Glyngøre:

Makrel Guf

Flere produkter fra Glyngøre:

Torskenuggets
Tun
Marinerede Bidder
Mørksejfilet
Karrybidder
  Se alle Glyngøre Produkter

Andre typer af Makrel:

Makrel
Makrel fra Atlanterhavet
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Makrel

Andre typer af Chili:

Chili Con Carne med Bønner
Chili Con Carne
Chili med Bønner (på Dåse)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Chili
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Chick’n Kyllingespyd med Sød Chili
Easis Sød Chili Sauce
Rema 1000 Stærk Chilisauce
Vemondo Vegan Chilli Sin Carne
Rema 1000 Sweet Chili Thai Dressing
Zelected Cremet Chili Pesto


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.