Madvare database og kalorietæller  

Haribo

Domino

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1435 kj
17%
343 kcal
Fedt
0,50g
1%
Mættet Fedt
0,100g
1%
Kulhydrater
77,00g
30%
Sukkerarter
50,00g
56%
Kostfibre
0,0g
Protein
8,60g
17%
Salt
0,08g
1%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 24 mar 16 10:25
17%
af GDA*
(343 kal)
17% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (89%)
 
Fedt (1%)
 
Protein (10%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
343
Fedt
0,5g
Kulhyd.
77g
Prot.
8,6g
Der er 343 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 1% fedt, 89% kulhyd., 10% prot..

Relaterede Lakrids fra Haribo:

Super Piratos
Dukatos
ABC Lakrids
Rotella
Salty Likes
Skipper Mix
  Vis Flere Haribo Lakrids Produkter

Relaterede Slik fra Haribo:

Pearls
I Like Mix
Chamallows Barbecue
Eucalyptus
Mega-Roulette
Stjernemix Sour
  Vis Flere Haribo Slik Produkter

Andre typer af Lakrids:

Lakrids
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Lakrids

Andre typer af Slik:

Jellybeans
Hårdt Slik
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Slik
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Panda Choco Lakrits
Spangsberg Aften Mix
Toms Fladfisk
Rema 1000 Lakridskugler Mild
Rema 1000 Lakridskugler Stærk
Spangsberg Lakrids Karameller


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.