Madvare database og kalorietæller  

Hatting

Grove Snackbrød

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1134 kj
14%
271 kcal
Fedt
6,60g
9%
Mættet Fedt
0,600g
3%
Kulhydrater
37,00g
14%
Sukkerarter
2,00g
2%
Kostfibre
7,9g
Protein
12,00g
24%
Salt
0,90g
15%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 26 maj 21 12:14
14%
af GDA*
(271 kal)
14% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (58%)
 
Fedt (23%)
 
Protein (19%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
271
Fedt
6,6g
Kulhyd.
37g
Prot.
12g
Der er 271 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 23% fedt, 58% kulhyd., 19% prot..

Relaterede Brød fra Hatting:

Chia Stykker
Fuldkorns Håndværkere
Fuldkorns Møllehjul
Hveder
Hafler
Græskarkerneboller
  Vis Flere Hatting Brød Produkter

Flere produkter fra Hatting:

Kanelsnegle
Fastelavnsboller
Sandwich Klapper
Tebirkes
Surdejs Burgerboller
  Se alle Hatting Produkter

Andre typer af Brød:

Flerkornsbrød
Hvidt Brød
Surdejsbrød
Rugbrød
Fuldkornsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn
Kohberg Yoghurtboller
Hatting Græskarkerneboller
Tastino Brioche Burgerbolle
Bakersfield Ciabatta
Rema 1000 Økologiske Speltstykker


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.