Madvare database og kalorietæller  

Hatting

Hotdog Brød

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1289 kj
15%
308 kcal
Fedt
8,60g
12%
Mættet Fedt
0,600g
3%
Kulhydrater
48,00g
18%
Sukkerarter
7,60g
8%
Kostfibre
2,7g
Protein
8,30g
17%
Salt
1,10g
18%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 20 jul 22 02:38
15%
af GDA*
(308 kal)
15% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (63%)
 
Fedt (26%)
 
Protein (11%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
308
Fedt
8,6g
Kulhyd.
48g
Prot.
8,3g
Der er 308 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 26% fedt, 63% kulhyd., 11% prot..

Relaterede Brød fra Hatting:

Græskarkerneboller
Fuldkorns Skagenslapper
Fuldkornspita
Fuldkorns Håndværkere
Håndværker
Rugfler
  Vis Flere Hatting Brød Produkter

Flere produkter fra Hatting:

Manitoba Boller
Kanelsnegle
Fastelavnsboller
Sandwich Klapper
Tebirkes
  Se alle Hatting Produkter

Andre typer af Brød:

Fuldkornsbrød
Rugbrød
Surdejsbrød
Hvidt Brød
Flerkornsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Føtex Hvedeknopper
Bakersfield Pølsehorn
Føtex Jubilæumsrugbrød
Gestus Club Sandwich
Bakersfield Ciabatta
Bakersfield Surdejs Stykker


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.