Madvare database og kalorietæller  

Levevis

Honning Skinke

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
502 kj
6%
120 kcal
Fedt
4,00g
6%
Mættet Fedt
4,000g
20%
Kulhydrater
1,00g
0%
Sukkerarter
1,00g
1%
Protein
20,00g
40%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 11 sep 13 01:25
6%
af GDA*
(120 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (3%)
 
Fedt (30%)
 
Protein (67%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
120
Fedt
4g
Kulhyd.
1g
Prot.
20g
Der er 120 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 30% fedt, 3% kulhyd., 67% prot..

Relaterede Skinke fra Levevis:

Kogt Skinke
Burgunder Skinke

Flere produkter fra Levevis:

Tricolore Quinoa
Økologisk Perlebyg
Økologisk Wokblanding
Majskiks
Smoothieblanding
  Se alle Levevis Produkter

Andre typer af Skinke:

Skiveskåret Skinke fra Delikatessen
Frisk Skinke
Hakket Skinke
Skiveskåret Skinke (Ekstra Mager)
Skiveskåret Skinke (Almindelig, Ca. 11% Fedt)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Skinke
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Premieur Jamon Serrano Gran Reserva
Dulano Skinke
Casa Modena Prosciutto Crudo
Pålækker Røget Skinke
Den Grønne Slagter Silkeskåret Skinke
Salling Keulen Skinke


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.