Madvare database og kalorietæller  

Malaco

Det Salte Mix

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1439 kj
17%
344 kcal
Fedt
0,10g
0%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
84,00g
32%
Sukkerarter
58,00g
64%
Protein
0,80g
2%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 04 apr 17 12:49
17%
af GDA*
(344 kal)
17% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (99%)
 
Fedt (0%)
 
Protein (1%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
344
Fedt
0,1g
Kulhyd.
84g
Prot.
0,8g
Der er 344 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 0% fedt, 99% kulhyd., 1% prot..

Relaterede Lakrids fra Malaco:

Lakrids Snøre
Djungelvrål
Familie Guf
Hygge Mix
Lakrids Karamelstang
Lakridspibe
  Vis Flere Malaco Lakrids Produkter

Relaterede Slik fra Malaco:

Fløde Karamelstang
Fizzypop
Stjerner Jordbær
Lagerman Konfekt
Karamel Stjerner
Stjerner Lakrids
  Vis Flere Malaco Slik Produkter

Andre typer af Lakrids:

Lakrids
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Lakrids

Andre typer af Slik:

Jellybeans
Hårdt Slik
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Slik
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Ga-Jol Sød Lakrids med Stærk Salmiak
Nørregade Lakrids Ugler
Evers Sød Lakrids
Panda Choco Lakrits
Toms Lakrids Hits
Haribo Mega Bite


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.