Madvare database og kalorietæller  

Milbona

Hytteost

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
410 kj
5%
98 kcal
Fedt
4,50g
6%
Mættet Fedt
3,000g
15%
Kulhydrater
2,80g
1%
Sukkerarter
2,80g
3%
Kostfibre
0,0g
Protein
11,50g
23%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 14 maj 23 03:51
5%
af GDA*
(98 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (12%)
 
Fedt (41%)
 
Protein (47%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
98
Fedt
4,5g
Kulhyd.
2,8g
Prot.
11,5g
Der er 98 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 41% fedt, 11% kulhyd., 47% prot..

Relaterede Hytteost fra Milbona:

Quark
Greek Style Yogurt 2%
Kvark

Flere produkter fra Milbona:

High Protein Peach-Passion Fruit Quark
Cheddar Style Cheese Slice
Mozzarella Grated
Grana Padano
High Protein Rice Pudding, Choco-Banana
  Se alle Milbona Produkter

Andre typer af Hytteost:

Hytteost (Fedtfattig 2% Mælkefedt)
Hytteost
Hytteost (Fedtfattig 1% Mælkefedt)
Hytteost (Fedtfri)
Hytteost med Frugt
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Hytteost
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Karolines Køkken Hytteost 4%
Cheasy Hytteost med Grillet Peberfrugt
Minimum Hytteost Naturel
Mammen Ost Hytteost
Vores Hytteost
Milbona Kvark


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.