Madvare database og kalorietæller  

Næmt

Kylling i Rød Karry

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
619 kj
7%
148 kcal
Fedt
6,30g
9%
Mættet Fedt
2,500g
13%
Kulhydrater
17,00g
7%
Sukkerarter
2,00g
2%
Protein
5,30g
11%
Salt
0,62g
10%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 13 dec 23 04:57
7%
af GDA*
(148 kal)
7% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (46%)
 
Fedt (39%)
 
Protein (15%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
148
Fedt
6,3g
Kulhyd.
17g
Prot.
5,3g
Der er 148 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 39% fedt, 47% kulhyd., 15% prot..

Relaterede Kylling fra Næmt:

Spicy Kyllingesalat
Butter Chicken
Marokkansk Inspireret Kylling
Fried Noodles
Wraps
Paella
  Vis Flere Næmt Kylling Produkter

Flere produkter fra Næmt:

Blomkålssalat
Tabouleh
Bulgur Salat
Grøntsagsris med Urtedressing
Spidskålssalat
  Se alle Næmt Produkter

Andre typer af Kylling:

Kylling
Kyllingelår
Kyllingebryst
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kyllingevinge
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Chick’n Dino Nuggets
Chef Select Chicken Sweet & Sour
Næmt Chicken Tikka Masala
Salling Kyllingestrimler
Rema 1000 Kyllingeunderlår
Culinea Sweet & Sour Chicken


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.