Madvare database og kalorietæller  

Nice'n Easy

Snack Pizza Ham

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
962 kj
11%
230 kcal
Fedt
9,70g
14%
Mættet Fedt
2,200g
11%
Kulhydrater
27,00g
10%
Sukkerarter
1,10g
1%
Protein
7,60g
15%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 21 aug 18 09:09
11%
af GDA*
(230 kal)
11% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (48%)
 
Fedt (39%)
 
Protein (13%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
230
Fedt
9,7g
Kulhyd.
27g
Prot.
7,6g
Der er 230 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 39% fedt, 48% kulhyd., 13% prot..

Relaterede Pizza fra Nice'n Easy:

Stone Oven Pizza Mozzarella
Prosciutto Ham & Mozzarella Cheese

Flere produkter fra Nice'n Easy:

Kyllinge Panetter
Kyllingespyd
Thai Chicken Peanut With Noodles
Thai Chicken Panang
Butter Chicken
  Se alle Nice'n Easy Produkter

Andre typer af Pizza:

Ostepizza med Grøntsager
Pizza med Kød og Grøntsager
Pizza med Kød
Pizza med Kød og Frugt
Ostepizza
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pizza
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Øgo Økologisk Verdure Fuldkornspizza
Casa Tarradellas Pizza Ham & Cheese
Salling Pizzabrød Hvidløg
Salling Fuldkorns Pizzadej
Modena Pizza
Princip Pizza Prosciutto


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.