Madvare database og kalorietæller  

Pastella

Grøntsagsbånd

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1109 kj
13%
265 kcal
Fedt
1,60g
2%
Mættet Fedt
0,300g
2%
Kulhydrater
47,00g
18%
Sukkerarter
2,30g
3%
Kostfibre
3,8g
Protein
13,00g
26%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 24 feb 15 12:20
13%
af GDA*
(265 kal)
13% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (74%)
 
Fedt (6%)
 
Protein (20%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
265
Fedt
1,6g
Kulhyd.
47g
Prot.
13g
Der er 265 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 6% fedt, 74% kulhyd., 20% prot..

Relaterede Pasta fra Pastella:

Ravioli med Ost og Spinat
Øko Fuldkorn
Grøntsagsbånd med Gulerod
Tortellini med Skinke
Protein Pasta
Fuldkorns Fettuccine
  Vis Flere Pastella Pasta Produkter

Flere produkter fra Pastella:

Lasagneplader
  Se alle Pastella Produkter

Andre typer af Pasta:

Pasta med Kødsauce
Spaghetti
Lasagne med Kød
Vegetarpasta med Tomatsauce
Fuldkornsspaghetti
Makaroni
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pasta
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Fuldkorns Fusilli
Salling Suppehorn
Rema 1000 Tortellini
Salling Rigatoni Pasta
Änglamark Durum Pasta
La Pasta di Maria Friske Lasagneplader


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.