Madvare database og kalorietæller  

Royal Greenland

Laksefilet med Toscana-Kryddermix

Denne opførelse er arkiveret, fordi produktet eller madvaren ikke længere er tilgængelig. For et aktuelt alternativ kan du se en af de beslægtede madvarer på linket nedenfor.
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
418 kj
5%
100 kcal
Fedt
0,90g
1%
Mættet Fedt
0,300g
2%
Kulhydrater
3,30g
1%
Sukkerarter
1,30g
1%
Protein
19,00g
38%
Salt
1,50g
25%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 25 jun 17 02:57
5%
af GDA*
(100 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (14%)
 
Fedt (8%)
 
Protein (78%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Resumé af Ernæring:

Kal
100
Fedt
0,9g
Kulhyd.
3,3g
Prot.
19g
Der er 100 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 8% fedt, 14% kulhyd., 78% prot..

Flere produkter fra Royal Greenland:

Ovnklare Fiskefileter
Kutter Rejer
Store Fiskefileter
Danske Rødspætter med Rejer og Asparges
Fiskefilet
  Vis Mere

Andre typer af Laks:

Vildlaks fra Atlanterhavet
Laks
Pukkellaks
Laks på Dåse
Bagt eller Stegt Laks
Atlanterhavslaks (Opdrættede)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Laks

Andre typer af Fisk:

Fisk
Bagt eller Stegt Fisk
Grillet Fisk
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Fisk
Madvare søgning

For nylig spiste madvarer:

Havets Gourmet Fiskefrikadeller
Rema 1000 Fiskepinde
Launis Sardiner I Olivenolie
Rema 1000 Hele Rødspætter
Velsmag Torske Fars
Rema 1000 Kippers i Vand


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.