Madvare database og kalorietæller  

Royal Greenland

Letpaneret Torsk

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
602 kj
7%
144 kcal
Fedt
5,90g
8%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
8,40g
3%
Sukkerarter
-
Protein
13,60g
27%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 13 okt 13 11:55
7%
af GDA*
(144 kal)
7% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (23%)
 
Fedt (38%)
 
Protein (39%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
144
Fedt
5,9g
Kulhyd.
8,4g
Prot.
13,6g
Der er 144 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 38% fedt, 24% kulhyd., 39% prot..

Relaterede Torsk fra Royal Greenland:

Sprødbagt Torsk

Relaterede Fisk fra Royal Greenland:

Ovnklare Fiskefileter
Gravad Laks
Danske Rødspætter med Rejer og Asparges
Rejer
Røget Hellefisk
Fiskefilet
  Vis Flere Royal Greenland Fisk Produkter

Andre typer af Torsk:

Torsk
Torsk fra Stillehavet
Torsk fra Atlanterhavet
Bagt eller Stegt Torsk
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Torsk

Andre typer af Fisk:

Bagt eller Stegt Laks
Bagt eller Stegt Fisk
Grillet Fisk
Fisk
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Fisk
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Torskefileter
John West Torskerogn
Royal Greenland Sprødbagt Torsk
Bornholms Luxusrogn


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.