Madvare database og kalorietæller  

Salling

Kebab Pizza

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
808 kj
10%
193 kcal
Fedt
5,90g
8%
Mættet Fedt
2,400g
12%
Kulhydrater
25,00g
10%
Sukkerarter
3,30g
4%
Protein
9,00g
18%
Salt
0,98g
16%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 15 feb 24 11:11
10%
af GDA*
(193 kal)
10% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (53%)
 
Fedt (28%)
 
Protein (19%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
193
Fedt
5,9g
Kulhyd.
25g
Prot.
9g
Der er 193 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 28% fedt, 53% kulhyd., 19% prot..

Relaterede Pizza fra Salling:

Øko Pizza Margherita
Pizzabrød Hvidløg
Pizza Verdure
BBQ Chicken Pizza
Fuldkorns Pizzadej
Salami Pizza

Flere produkter fra Salling:

American Style Pandekager
Kyllingepølser
Pølsehorns Pølser
Ørredrogn
Havregryn Finvalsede
  Se alle Salling Produkter

Andre typer af Pizza:

Pizza med Kød
Ostepizza
Pizza med Kød og Frugt
Pizza med Kød og Grøntsager
Ostepizza med Grøntsager
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pizza
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Casa Tarradellas Pizza Serrano
Dr. Oetker Pizza Prosciutto
Modena Pizza Diavola
Humlum Grov Pizzadej
Netto Pizza Prosciutto E Funghi
Modena Bolognese


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.