Madvare database og kalorietæller  

Salling

Tagliatelle Laks

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
464 kj
6%
111 kcal
Fedt
3,50g
5%
Mættet Fedt
1,000g
5%
Kulhydrater
12,00g
5%
Sukkerarter
2,40g
3%
Protein
5,80g
12%
Salt
0,55g
9%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 12 mar 21 11:48
6%
af GDA*
(111 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (46%)
 
Fedt (31%)
 
Protein (23%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
111
Fedt
3,5g
Kulhyd.
12g
Prot.
5,8g
Der er 111 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 31% fedt, 47% kulhyd., 23% prot..

Relaterede Pasta fra Salling:

Tortelloni
Rigatoni Pasta
Fusilli af Kikærter
Suppehorn
Fuldkorns Fusilli

Flere produkter fra Salling:

American Style Pandekager
Kyllingepølser
Pølsehorns Pølser
Ørredrogn
Havregryn Finvalsede
  Se alle Salling Produkter

Andre typer af Pasta:

Lasagne med Kød
Fuldkornsspaghetti
Spaghetti
Makaroni
Pasta med Kødsauce
Vegetarpasta med Tomatsauce
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pasta
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Fuldkorns Fusilli
La Pasta di Maria Frisk Pasta
Coop Tagliatelle Glutenfri
Salling Fusilli af Kikærter
Combino Fusilli
Combino Penne Rigate


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.