Madvare database og kalorietæller  

Slagter Lampe

Guld Leverpølse

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1452 kj
17%
347 kcal
Fedt
31,00g
44%
Mættet Fedt
11,000g
55%
Kulhydrater
3,00g
1%
Sukkerarter
1,90g
2%
Protein
15,00g
30%
Salt
2,20g
37%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 28 feb 22 10:07
17%
af GDA*
(347 kal)
17% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (4%)
 
Fedt (79%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
347
Fedt
31g
Kulhyd.
3g
Prot.
15g
Der er 347 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 79% fedt, 3% kulhyd., 17% prot..

Relaterede Pølser fra Slagter Lampe:

Kartoffelspegepølse
Kålpølser
Brunchpølser
Frankfurter
Okse Spegepølse
Sønderjysk Spegepølse
  Vis Flere Slagter Lampe Pølser Produkter

Flere produkter fra Slagter Lampe:

Hvidløgsspegepølse
Krosalami
  Se alle Slagter Lampe Produkter

Andre typer af Pølser:

Landpølse af Svinekød
Kyllingepølse
Oksekødspølse
Italiensk Pølse
Kalkunpølse
Frisk Svinekødspølse
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pølser
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Mini Fuet
Gøl Hvidløgs Salami
Hanegal Kyllinge Wiener Pølser
Gøl Kødpølse
Steff Houlberg Forloren Skildpadde
Steff Houlberg Store Klaus


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.