Madvare database og kalorietæller  

Vores

Laksefileter

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
799 kj
10%
191 kcal
Fedt
13,00g
19%
Mættet Fedt
2,400g
12%
Kulhydrater
0,00g
0%
Sukkerarter
0,00g
0%
Protein
20,00g
40%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 16 jun 19 11:59
10%
af GDA*
(191 kal)
10% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (59%)
 
Protein (41%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
191
Fedt
13g
Kulhyd.
0g
Prot.
20g
Der er 191 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 59% fedt, 0% kulhyd., 41% prot..

Relaterede Fisk fra Vores:

Varmrøget Laks
Rogn
Makrelfilet i Tomatsauce
Fiskefrikadeller
Fiskefars
Pulled Laks
  Vis Flere Vores Fisk Produkter

Flere produkter fra Vores:

Torskerogn
Granola med Saltet Karamel og Ingefær
Grov Bulgur
Cornflakes
Burgunder Skinke
  Se alle Vores Produkter

Andre typer af Fisk:

Grillet Fisk
Fisk
Bagt eller Stegt Laks
Bagt eller Stegt Fisk
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Fisk
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rahbek Indbagt Laksefilet med Julienne Sauce
Rema 1000 Fiskepinde
Rahbek Indbagt Alaska Sej
Rahbek Fiskenuggets
Budget Grønlandske Rejer
Amanda Seafoods Frokostrogn


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.