Madvare database og kalorietæller  

Fakta

Kyllinge Minipølser

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1013 kj
12%
242 kcal
Fedt
20,00g
29%
Mættet Fedt
5,000g
25%
Kulhydrater
2,50g
1%
Sukkerarter
0,10g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
13,00g
26%
Salt
2,00g
33%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 26 feb 14 11:01
12%
af GDA*
(242 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (5%)
 
Fedt (74%)
 
Protein (21%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
242
Fedt
20g
Kulhyd.
2,5g
Prot.
13g
Der er 242 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 74% fedt, 4% kulhyd., 21% prot..

Flere produkter fra Fakta:

Cevapcici
Mexitopping
Rullepølse
Økologisk Rørsukker
Bran Flakes
  Se alle Fakta Produkter

Andre typer af Pølser:

Italiensk Pølse
Landpølse af Svinekød
Kalkunpølse
Oksekødspølse
Frisk Svinekødspølse
Kyllingepølse
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pølser

Andre typer af Kylling:

Kyllingevinge
Kyllingelår
Kylling
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kyllingebryst
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Øgo Kyllinge Pølser
Dulano Røget Salami
Slagter Lampe Brunchpølser
Chestfords Cocktail Pølser
Aalbæk Peber Spegepølse
Aalbæk Gourmetpølser Brunch


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.