Madvare database og kalorietæller  

First Price

Skinkestrimler

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
544 kj
7%
130 kcal
Fedt
6,00g
9%
Mættet Fedt
2,400g
12%
Kulhydrater
2,00g
1%
Sukkerarter
1,90g
2%
Protein
17,00g
34%
Salt
5,75g
96%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 25 jul 19 05:28
6%
af GDA*
(130 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (6%)
 
Fedt (42%)
 
Protein (52%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
130
Fedt
6g
Kulhyd.
2g
Prot.
17g
Der er 130 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 42% fedt, 6% kulhyd., 52% prot..

Relaterede Skinke fra First Price:

Skinke Strimler

Flere produkter fra First Price:

Smørepålæg med Kakao og Hasselnødder
Creme Fraiche Dressing
Kakaodrik
Burger Bøffer
Parboiled Ris
  Se alle First Price Produkter

Andre typer af Skinke:

Hakket Skinke
Skiveskåret Skinke fra Delikatessen
Skiveskåret Skinke (Ekstra Mager)
Skiveskåret Skinke (Almindelig, Ca. 11% Fedt)
Frisk Skinke
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Skinke
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Gestus Skinkestrimler
Gårdlykke Dansk Skinke
Salling Keulen Skinke
Dulano Skinke med Peberkant
Salling Jamón Serrano
Minimum Burgunderskinke


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.