Madvare database og kalorietæller  

Kims

Sour Cream & Onion

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
2192 kj
26%
524 kcal
Fedt
30,00g
43%
Mættet Fedt
2,400g
12%
Kulhydrater
55,00g
21%
Sukkerarter
3,90g
4%
Kostfibre
3,4g
Protein
6,00g
12%
Salt
4,00g
67%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 01 feb 24 05:57
26%
af GDA*
(524 kal)
26% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (42%)
 
Fedt (53%)
 
Protein (5%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
524
Fedt
30g
Kulhyd.
55g
Prot.
6g
Der er 524 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 53% fedt, 43% kulhyd., 5% prot..

Relaterede Chips fra Kims:

Snack Chips
Meny Chips
Jørgens Favorit Mix
Dippe Dutter
Franske Kartofler
Peanutkugler
  Vis Flere Kims Chips Produkter

Flere produkter fra Kims:

Mandler med Havsalt
Crispy Mix
Cashews
Smash
  Se alle Kims Produkter

Andre typer af Chips:

Tortilla Majs Chips
Almindelige Majschips
Fedtfri Chips
Chips
Tortilla Chips (Fedtfattig, Bagt)
Chips (Saltet)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Chips
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Snack Mix med Krydderier
Taffel Ovnbagte Chips
Rema 1000 Sour Cream And Onion Chips
Mex & Co Cheese Dip
Rema 1000 Barbecue Chips
Coop Bacon Chips


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.