Madvare database og kalorietæller  

Änglamark

Sesamfrø

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
2494 kj
30%
596 kcal
Fedt
50,00g
71%
Mættet Fedt
7,600g
38%
Kulhydrater
10,00g
4%
Sukkerarter
0,00g
0%
Kostfibre
11,0g
Protein
21,00g
42%
Salt
0,02g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 24 mar 21 01:44
30%
af GDA*
(596 kal)
30% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (7%)
 
Fedt (78%)
 
Protein (15%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
596
Fedt
50g
Kulhyd.
10g
Prot.
21g
Der er 596 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 78% fedt, 7% kulhyd., 15% prot..

Relaterede Frø fra Änglamark:

Økologiske Græskarkerner

Flere produkter fra Änglamark:

Sojadrik Med Vaniljesmag
Sorte Bønner
Durum Pasta
Økologiske Finvalsede Havregryn
Plantefrikadeller
  Se alle Änglamark Produkter

Andre typer af Frø:

Tørret Solsikkekerner
Tørret Græskar og Squash Kerner
Tørret hele Sesamfrø
Tørristede Solsikkekerner (med tilsat Salt)
Hørfrø
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Frø
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Änglamark Økologiske Græskarkerner
Finax Hampefrø
Urtekram Pumpkin Seed Butter
Rema 1000 Økologiske Chiafrø
Levevis Hørfrø
Knaseriet Solsikkekerner


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.