Madvare database og kalorietæller  

Øgo

Hakket Oksekød

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
795 kj
10%
190 kcal
Fedt
12,00g
17%
Mættet Fedt
4,900g
25%
Kulhydrater
0,50g
0%
Sukkerarter
0,00g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
20,00g
40%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 11 jun 19 11:35
10%
af GDA*
(190 kal)
10% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (1%)
 
Fedt (57%)
 
Protein (42%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
190
Fedt
12g
Kulhyd.
0,5g
Prot.
20g
Der er 190 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 57% fedt, 1% kulhyd., 42% prot..

Flere produkter fra Øgo:

Fuldkorns Spaghetti
Økologisk Spinat
Kyllinge Pølser
Kyllinge Leverpostej
Couscous
  Se alle Øgo Produkter

Andre typer af Hakket Oksekød:

Hakket Oksekød (95% Magert / 5% Fedt)
Ekstra Magert Hakket Oksekød
Paneret Oksekød som Hakket eller som Bøffer
Hakket Oksekød
Hakket Oksekød (85% Magert / 15% Fedt)
Hakket Oksekød (70% Magert / 30% Fedt)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Hakket Oksekød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Boller i Karry med Ris
Netto Hakkebøffer
Rema 1000 Hakket Oksekød med 25% Grøntsager
First Price Burger Bøffer
Coop Bolognese
Rema 1000 Farserede Porrer


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.