Madvare database og kalorietæller  

Bådsmand

Varmrøget Makrelfilet med Peber

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1427 kj
17%
341 kcal
Fedt
29,00g
41%
Mættet Fedt
6,200g
31%
Kulhydrater
0,00g
0%
Sukkerarter
0,00g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
20,00g
40%
Salt
1,90g
32%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 12 feb 24 10:53
17%
af GDA*
(341 kal)
17% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (77%)
 
Protein (23%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
341
Fedt
29g
Kulhyd.
0g
Prot.
20g
Der er 341 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 77% fedt, 0% kulhyd., 23% prot..

Relaterede Fisk fra Bådsmand :

Fiskefrikadeller
Karrysild
Koldrøget Laks i Skiver
Varmrøget Ørredfilet
Stenbiderrogn Sort

Flere produkter fra Bådsmand :

Laksemousse
Gravad Laks i Skiver
Stegte Sild
Kryddersild
Røget Laks i Skiver
  Se alle Bådsmand Produkter

Andre typer af Fisk:

Fisk
Grillet Fisk
Bagt eller Stegt Laks
Bagt eller Stegt Fisk
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Fisk
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Lykkeberg Benfri Sild
Rahbek Indbagt Laksefilet med Julienne Sauce
Havets Gourmet Fiskefrikadeller
NAVITO Indbagte Rejer
Rahbek Rødspættefileter
Velsmag Mørksej Fileter


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.