Madvare database og kalorietæller  

Bakersfield

Surdejs Baguettes

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1021 kj
12%
244 kcal
Fedt
2,30g
3%
Mættet Fedt
0,400g
2%
Kulhydrater
44,00g
17%
Sukkerarter
1,20g
1%
Kostfibre
7,4g
Protein
8,00g
16%
Salt
1,00g
17%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 10 aug 22 12:40
12%
af GDA*
(244 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (77%)
 
Fedt (9%)
 
Protein (14%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
244
Fedt
2,3g
Kulhyd.
44g
Prot.
8g
Der er 244 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 9% fedt, 77% kulhyd., 14% prot..

Relaterede Brød fra Bakersfield:

Croissant
Pølsehorn
Burgerboller
Mini Baguettes
Ciabatta
Kyllingepølsehorn
  Vis Flere Bakersfield Brød Produkter

Flere produkter fra Bakersfield:

English Muffins
Naan Brød
Æbleskiver
Fuldkorns Hvidløgsbrød
  Se alle Bakersfield Produkter

Andre typer af Brød:

Hvidt Brød
Flerkornsbrød
Fuldkornsbrød
Surdejsbrød
Rugbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Mørk Baguette
Premieur Brioche Sandwich
Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn
Bakersfield Surdejs Stykker
Gamle Mølle Hvedetoastbrød
Rema 1000 Økologiske Speltstykker


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.