Madvare database og kalorietæller  

Buko

Paprika & Chili

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1004 kj
12%
240 kcal
Fedt
23,00g
33%
Mættet Fedt
14,000g
70%
Kulhydrater
3,40g
1%
Sukkerarter
3,00g
3%
Protein
4,40g
9%
Salt
1,20g
20%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 06 sep 21 05:35
12%
af GDA*
(240 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (6%)
 
Fedt (87%)
 
Protein (7%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
240
Fedt
23g
Kulhyd.
3,4g
Prot.
4,4g
Der er 240 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 87% fedt, 6% kulhyd., 7% prot..

Relaterede Flødeost fra Buko:

Pikant Flødeost
Smøreost
Kalkunost Light
Champignon Ost
Garlí
Ananas Flødeost
  Vis Flere Buko Flødeost Produkter

Relaterede Ost fra Buko:

Naturel Light
Rejeost 8%
Pikant Light
Baconost
Rejeost

Andre typer af Flødeost:

Behandlet Fetdfri Flødeost
Flødeost (Fedtfattig)
Let Flødeost
Flødeost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Flødeost

Andre typer af Hvidløg:

Hakket Hvidløg
Kogt Hvidløg
Hvidløgspulver
Hvidløg
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Hvidløg
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Milbona Cream Cheese
Buko Pikant
Buko Hvidløg
Rema 1000 Fettuccine Funghi
Buko Purløg
Buko Alpeost


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.