Madvare database og kalorietæller  

Buko

Pikant Ost

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100г (100 g)
pr. portion
% RI*
Energi
1004 kj
12%
240 kcal
Fedt
23,00g
33%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
3,50g
1%
Sukkerarter
-
Protein
6,00g
12%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 07 apr 14 11:01
12%
af GDA*
(240 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (6%)
 
Fedt (84%)
 
Protein (10%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
240
Fedt
23g
Kulhyd.
3,5g
Prot.
6g
Der er 240 kalorier i 100г (100 g).
Kalorie Opdeling: 84% fedt, 6% kulhyd., 10% prot..

Relaterede Flødeost fra Buko:

Smøreost
Pikant Flødeost
Paprika & Chili
Grøn Pikant
Alpeost
Hvidløg
  Vis Flere Buko Flødeost Produkter

Relaterede Ost fra Buko:

Pikant Light
Baconost
Rejeost 8%
Naturel Light
Rejeost

Andre typer af Flødeost:

Let Flødeost
Flødeost (Fedtfattig)
Flødeost
Behandlet Fetdfri Flødeost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Flødeost

Andre typer af Ost:

Cheddarost
Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
Amerikansk Ost
Schweizisk Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Buko Chili
Buko Harissa
Økolandet Økologisk Flødeost Krydderurter
Buko Hvidløg
Rema 1000 Fettuccine Funghi
Buko Naturel


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.