Madvare database og kalorietæller  

Carletti

Finsk Lakrids Sød

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1301 kj
16%
311 kcal
Fedt
0,60g
1%
Mættet Fedt
0,500g
3%
Kulhydrater
73,00g
28%
Sukkerarter
61,00g
68%
Protein
3,60g
7%
Salt
0,02g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 28 feb 18 02:18
16%
af GDA*
(311 kal)
16% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (93%)
 
Fedt (2%)
 
Protein (5%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
311
Fedt
0,6g
Kulhyd.
73g
Prot.
3,6g
Der er 311 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 2% fedt, 94% kulhyd., 5% prot..

Relaterede Slik fra Carletti:

Skum Jordbær
Bridge Blanding
Juleskum
Lakridspinde
Jule Knapper
Chokolade Rosiner
  Vis Flere Carletti Slik Produkter

Flere produkter fra Carletti:

Maritza
Lys Pålægschokolade
Hvid Chokolade
Mørk Chokolade
  Se alle Carletti Produkter

Andre typer af Lakrids:

Lakrids
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Lakrids

Andre typer af Slik:

Jellybeans
Hårdt Slik
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Slik
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Nørregade De Stærke Lakridsbolcher
Nordthy Vaffel Rør
Ferrero Tic Tac
Toms Yankie Kokosskum
Haribo Kirsebær
Rema 1000 Marcipanbrød


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.