Madvare database og kalorietæller  

Coop

Schwarzbrot

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
837 kj
10%
200 kcal
Fedt
0,90g
1%
Mættet Fedt
0,200g
1%
Kulhydrater
37,00g
14%
Sukkerarter
3,00g
3%
Kostfibre
8,4g
Protein
5,80g
12%
Salt
3,00g
50%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 18 apr 21 01:16
10%
af GDA*
(200 kal)
10% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (82%)
 
Fedt (5%)
 
Protein (13%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
200
Fedt
0,9g
Kulhyd.
37g
Prot.
5,8g
Der er 200 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 5% fedt, 83% kulhyd., 13% prot..

Relaterede Brød fra Coop:

Pølsebrød
Økologiske Fuldkornsstykker med Chia
Ciabatta
Mørk Valmue
Burgerboller
Romerbolle
  Vis Flere Coop Brød Produkter

Flere produkter fra Coop:

Aioli
Tagliatelle Glutenfri
Majsolie
Proteinsalat
Kalkun-Kyllinge Frikadeller
  Se alle Coop Produkter

Andre typer af Brød:

Rugbrød
Fuldkornsbrød
Hvidt Brød
Flerkornsbrød
Surdejsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Hatting Græskarkerneboller
Salling Butterdej
Bakersfield Surdejs Stykker
Rema 1000 Spelt Stykker
Rema 1000 Italiensk Pizzabund
Salling Surdejsrugklappere


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.