Madvare database og kalorietæller  

Danpo

Kyllinge Grillpølser

Denne opførelse er arkiveret, fordi produktet eller madvaren ikke længere er tilgængelig. For et aktuelt alternativ kan du se en af de beslægtede madvarer på linket nedenfor.
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
937 kj
11%
224 kcal
Fedt
17,00g
24%
Mættet Fedt
3,900g
20%
Kulhydrater
5,10g
2%
Sukkerarter
0,50g
1%
Protein
12,00g
24%
Salt
6,25g
104%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 19 jun 15 02:02
11%
af GDA*
(224 kal)
11% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (9%)
 
Fedt (69%)
 
Protein (22%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Resumé af Ernæring:

Kal
224
Fedt
17g
Kulhyd.
5,1g
Prot.
12g
Der er 224 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 69% fedt, 9% kulhyd., 22% prot..

Flere produkter fra Danpo :

Gårdkylling Brystfilet
Kyllingepinde
Kyllingeoverlår
Kyllingebrystfilet
Hakket Kylling 7-10%
  Vis Mere

Andre typer af Pølser:

Kalkunpølse
Oksekødspølse
Italiensk Pølse
Kyllingepølse
Landpølse af Svinekød
Frisk Svinekødspølse
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pølser

Andre typer af Kylling:

Kyllingebryst
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kyllingelår
Kyllingevinge
Kylling
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

For nylig spiste madvarer:

Coop Hakket Kylling 3-6%
Dulano Kyllinge- og Kalkunmortadella
Defco Kylling
McDonald's Chicken Junior
Næmt Chicken Tikka Masala
Rema 1000 Nudelsalat med Kylling


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.