Madvare database og kalorietæller  

Den Grønne Slagter

Kalkun i Strimler Kogt

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
540 kj
6%
129 kcal
Fedt
5,30g
8%
Mættet Fedt
1,600g
8%
Kulhydrater
4,30g
2%
Sukkerarter
1,20g
1%
Kostfibre
0,0g
Protein
16,00g
32%
Salt
4,50g
75%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 11 apr 16 12:20
6%
af GDA*
(129 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (13%)
 
Fedt (37%)
 
Protein (50%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
129
Fedt
5,3g
Kulhyd.
4,3g
Prot.
16g
Der er 129 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 37% fedt, 13% kulhyd., 50% prot..

Relaterede Kalkun fra Den Grønne Slagter:

Røget Kalkunbacon

Flere produkter fra Den Grønne Slagter:

Veggie Spegepølse
Silkeskåret Skinke
Veggie Nudelret
Veggie Sandwich Skiver
Veggie Fars
  Se alle Den Grønne Slagter Produkter

Andre typer af Kalkun:

Kalkun fra Delikatessen eller Kød fra Kyllingebryst
Kalkun
Kød og Skind fra Kalkunbryst
Kød fra Kalkunbryst
Hakket Kalkun
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kalkun
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Tulip Pulled Turkey
Dulano Kalkunsalami
Böklunder Kalkun Salami
Dulano Smoked Slices Turkey
Dulano Kalkunbacon
Salling Kalkun Inderfilet


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.