Madvare database og kalorietæller  

Den Grønne Slagter

Kyllingebryst

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
418 kj
5%
100 kcal
Fedt
1,50g
2%
Mættet Fedt
0,400g
2%
Kulhydrater
1,60g
1%
Sukkerarter
0,00g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
20,00g
40%
Salt
5,25g
88%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 19 jul 23 02:49
5%
af GDA*
(100 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (6%)
 
Fedt (14%)
 
Protein (80%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
100
Fedt
1,5g
Kulhyd.
1,6g
Prot.
20g
Der er 100 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 14% fedt, 6% kulhyd., 80% prot..

Relaterede Kyllingebryst fra Den Grønne Slagter:

Kyllingebryst Klassisk
Kyllingebryst med Chili

Flere produkter fra Den Grønne Slagter:

Veggie Spegepølse
Silkeskåret Skinke
Veggie Nudelret
Veggie Sandwich Skiver
Veggie Fars
  Se alle Den Grønne Slagter Produkter

Andre typer af Kyllingebryst:

Kyllingebryst (Skind Ikke Spist)
Kyllingebryst
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kyllingebryst
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Velsmag Kyllingebrystfilet med Barbecuemarinade
Rema 1000 Kyllingebrystfilet BBQ
Rema 1000 Kylling Provence
Budget Kyllingebryst
3-Stjernet Grønt Kyllingepålæg
Minimum Kyllingeskiver


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.