Madvare database og kalorietæller  

Dit Valg

Kyllingefilet

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
377 kj
5%
90 kcal
Fedt
1,00g
1%
Mættet Fedt
0,300g
2%
Kulhydrater
3,50g
1%
Sukkerarter
0,10g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
17,00g
34%
Salt
1,50g
25%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 02 jun 14 04:46
4%
af GDA*
(90 kal)
4% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (15%)
 
Fedt (10%)
 
Protein (75%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
90
Fedt
1g
Kulhyd.
3,5g
Prot.
17g
Der er 90 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 10% fedt, 15% kulhyd., 75% prot..

Relaterede Kylling fra Dit Valg:

Kyllingepålæg
Stegt Krydret Kyllingeinderfilet
Kyllingestykker
Pulled Chicken
Chicken Tandoori

Flere produkter fra Dit Valg:

Aronia
Tortilla Wraps
Skyr Naturel
Makaroni Fuldkornspasta
Bami Goreng
  Se alle Dit Valg Produkter

Andre typer af Kylling:

Kyllingevinge
Kyllingelår
Kylling
Kyllingebryst
Kylling (Skind Ikke Spist)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Pålægs Slagteren Hønsesalat
Rema 1000 Kyllinge Krydderpølse
Rema 1000 Kyllingeunderlår
Food Collective Butter Chicken
Chick’n Kyllingespyd med Sød Chili
Kitchen Joy Red Curry Chicken


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.