Madvare database og kalorietæller  

First Price

Baguettes med Fuldkorn

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
975 kj
12%
233 kcal
Fedt
1,70g
2%
Mættet Fedt
0,600g
3%
Kulhydrater
42,00g
16%
Sukkerarter
4,50g
5%
Kostfibre
7,3g
Protein
8,70g
17%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 05 jun 18 05:52
12%
af GDA*
(233 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (77%)
 
Fedt (7%)
 
Protein (16%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
233
Fedt
1,7g
Kulhyd.
42g
Prot.
8,7g
Der er 233 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 7% fedt, 77% kulhyd., 16% prot..

Relaterede Brød fra First Price:

Smørbart
Pølsebrød
Pitabrød
Mørkt Rugbrød
Ciabatta
Hvedetoast
  Vis Flere First Price Brød Produkter

Flere produkter fra First Price:

Creme Fraiche Dressing
Kakaodrik
Burger Bøffer
Parboiled Ris
Hønsebouillon
  Se alle First Price Produkter

Andre typer af Brød:

Fuldkornsbrød
Flerkornsbrød
Hvidt Brød
Rugbrød
Surdejsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Surdejsrugklappere
Hatting Græskarkerneboller
Føtex Jubilæumsrugbrød
Premieur Brioche Sandwich
Lagkagehuset Frøsnapper
Kohberg Yoghurtboller


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.