Madvare database og kalorietæller  

Asparges

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse: 100 g
 
pr. portion
Kilojoules 84 kj
Kalorier 20 kcal
Protein 2,2 g
Kulhydrat 3,88 g
  Sukkerarter 1,88 g
Fedt 0,12 g
  Mættet Fedt 0,046 g
  Enkeltumættet Fedt 0,006 g
  Flerumættet Fedt 0,088 g
Kolesterol 0 mg
Kostfibre 2,1 g
Natrium 2 mg
Kalium 202 mg
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
1%
af GDA*
(20 kal)
1% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (61%)
 
Fedt (4%)
 
Protein (35%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
20
Fedt
0,12g
Kulhyd.
3,88g
Prot.
2,2g
Der er 20 kalorier i Asparges (100 g).
Kalorie Opdeling 4% fedt, 61% kulhyd., 35% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 spyd spids (5 cm lang eller kortere) 1
1 spyd, lille (13 cm lang eller kortere) 2
1 spyd, mellemstor (13,5 cm - 18 cm lang) 3
1 spyd, stor (18,5 cm - 22 cm) 4
1 spyd med ekstra store (22,5 cm - 25 cm lang) 5
1 unse 6
100 g 20
1 kop 27
1 engelsk pund 91

Relaterede typer af Asparges:

Asparges (Drænet Væske, på Dåse)
Kogte Asparges (Friske)
Asparges (Utilberedt, Frosne)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Asparges

Relaterede typer af Grøntsager:

Salat
Svampe
Røde Tomater
Gulerødder
Spinat
Løg
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Grøntsager

Se også:

Coop Aspargessuppe
Mou Aspargessuppe
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Mou Aspargessuppe
Coop Aspargessuppe


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.