Madvare database og kalorietæller  

Bagt eller Stegt Fisk

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
527 kj
6%
126 kcal
Fedt
3,44g
5%
Mættet Fedt
0,68g
3%
Enkeltumættet Fedt
1,288g
Flerumættet Fedt
1,141g
Kulhydrater
0,33g
0%
Sukkerarter
0,08g
0%
Kostfibre
0g
Protein
21,94g
44%
Salt
0,89g
15%
Kolesterol
73mg
Kalium
341mg
17%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
6%
af GDA*
(126 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (1%)
 
Fedt (26%)
 
Protein (73%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
126
Fedt
3,44g
Kulhyd.
0,33g
Prot.
21,94g
Der er 126 kalorier i Bagt eller Stegt Fisk (100 g).
Kalorie Opdeling: 26% fedt, 1% kulhyd., 73% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 portion (85 g) 107
100 g 126
1 filet (16 cm x 7,5 cm x 1 cm) 142

Relaterede typer af Fisk:

Grillet Fisk
Fisk
Bagt eller Stegt Laks
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Fisk

Se også:

Bagt eller Stegt Havkat
Stegt eller Bagt Svinekotelet
Bagt eller Stegt Skrubbe
Bagt eller Stegt Krabbe
Bagt eller Stegt Torsk
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Rahbek Indbagt Laksefilet med Julienne Sauce
Salling Tun I Vand
Rema 1000 Kippers i Vand
NAVITO Tun i Vand
Lykkeberg Benfri Sild
Lykkeberg Laksepaté


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.