Madvare database og kalorietæller |
|
|
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion (85 g)
Energi
455 kj
5%
109 kcal
Fedt
3,15g
5%
Mættet Fedt
0,586g
3%
Enkeltumættet Fedt
1,264g
Flerumættet Fedt
0,96g
Kulhydrater
0,41g
0%
Sukkerarter
0,09g
0%
Kostfibre
0,1g
Protein
18,77g
38%
Salt
0,86g
14%
Kolesterol
56mg
Kalium
315mg
16%
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
Kalorie Opdeling:
Kulhydrat (2%)
Fedt (27%)
Protein (71%)
|
|
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier
Billeder
|
|
Resumé af Ernæring:
Kal
109
|
|
Fedt
3,15g
|
|
Kulhyd.
0,41g
|
|
Prot.
18,77g
|
Der er 109 kalorier i Bagt eller Stegt Kuller (1 portion).
|
Kalorie Opdeling: 27% fedt, 2% kulhyd., 71% prot.. |
Andre serveringsmuligheder:
Portionsstørrelse |
Kalorier |
1 cubic inch, med ben (giver efter ben er fjernet) |
14 |
1 unse, med ben (giver efter madlavning, ben fjernet) |
19 |
1 cubic inch, benløs |
22 |
1 unse, med ben (giver efter ben er fjernet) |
24 |
1 unse, udbenet (giver efter kogning) |
29 |
1 unse, udbenet |
36 |
1 portion (85 g) |
109 |
100 g |
128 |
1 kop, i flager |
174 |
1 filet (17 cm x 10 cm x 1 cm) |
197 |
1 lille (giver efter madlavning, ben fjernet) |
314 |
1 mellemstor (giver efter madlavning, ben fjernet) |
522 |
1 stor (giver efter madlavning, ben fjernet) |
732 |
Relaterede typer af Kuller:
Relaterede typer af Fisk:
Se også:
|
|
Madvare søgning
|
|
|
|