Madvare database og kalorietæller  

Blomkål

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse: 100 g
 
pr. portion
Kilojoules 105 kj
Kalorier 25 kcal
Protein 1,98 g
Kulhydrat 5,3 g
  Sukkerarter 2,4 g
Fedt 0,1 g
  Mættet Fedt 0,032 g
  Enkeltumættet Fedt 0,014 g
  Flerumættet Fedt 0,099 g
Kolesterol 0 mg
Kostfibre 2,5 g
Natrium 30 mg
Kalium 303 mg
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
1%
af GDA*
(25 kal)
1% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (71%)
 
Fedt (3%)
 
Protein (26%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 

Resumé af Ernæring:

Kal
25
Fedt
0,1g
Kulhyd.
5,3g
Prot.
1,98g
Der er 25 kalorier i Blomkål (100 g).
Kalorie Opdeling 3% fedt, 71% kulhyd., 26% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 buket 3
1 unse 7
100 g 25
1 kop 25
1 hoved, lille (10 cm diam.) 66
1 engelsk pund 113
1 hoved, mellemstor (13 cm - 16 cm diam.) 144
1 hoved, stor (15 cm - 18 cm diam.) 210

Relaterede typer af Blomkål:

Blomkål (Frosne)
Kogt Blomkål (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Kogt Blomkål (Frossen, ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Kogt Blomkål (Frisk)
Kogt Blomkål (Frisk, ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Blomkål

Relaterede typer af Grøntsager:

Løg
Røde Tomater
Salat
Gulerødder
Spinat
Svampe
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Grøntsager

Se også:

Blomkålsgratin
Freshona Blomkål
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Freshona Blomkål


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.