Madvare database og kalorietæller  

Burrito med Oksekød og Bønner

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 mellemstor
pr. portion
% RI*
Energi
2290 kj
27%
547 kcal
Fedt
21,97g
31%
Mættet Fedt
6,962g
35%
Enkeltumættet Fedt
9,864g
Flerumættet Fedt
3,191g
Kulhydrater
58,12g
22%
Sukkerarter
2,07g
2%
Kostfibre
9,8g
Protein
28,2g
56%
Salt
2,45g
41%
Kolesterol
57mg
Kalium
693mg
35%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
27%
af GDA*
(547 kal)
27% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (43%)
 
Fedt (36%)
 
Protein (21%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
547
Fedt
21,97g
Kulhyd.
58,12g
Prot.
28,2g
Der er 547 kalorier i Burrito med Oksekød og Bønner (1 mellemstor).
Kalorie Opdeling: 36% fedt, 43% kulhyd., 21% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
100 g 230
1 kop 402
1 mellemstor 547
1 portion (238 g) 547

Relaterede typer af Burritos:

Burrito med Oksekød og Ost
Burrito med Kylling
Burrito med Oksekød
Burrito med Oksekød, Bønner og Ost
Burrito med Kylling, Bønner og Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Burritos

Se også:

Nachos med Oksekød, Bønner og Ost
Nachos med Oksekød, Bønner, Ost og Creme Fraiche
Enchilada med Oksekød, Bønner og Ost
Taco eller Tostada med Oksekød, Ost og Salat
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.