Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
757 kj
9%
181 kcal
Fedt
14,1g
20%
Mættet Fedt
8,7g
44%
Enkeltumættet Fedt
4,1g
Flerumættet Fedt
0,5g
Kulhydrater
7g
3%
Sukkerarter
0,3g
0%
Kostfibre
0g
Protein
7g
14%
Salt
0,18g
3%
Kolesterol
35mg
Kalium
211mg
11%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
9%
af GDA*
(181 kal)
9% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (16%)
 
Fedt (69%)
 
Protein (15%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

Fedtreduceret Creme Fraiche
 

Resumé af Ernæring:

Kal
181
Fedt
14,1g
Kulhyd.
7g
Prot.
7g
Der er 181 kalorier i Fedtreduceret Creme Fraiche (100 g).
Kalorie Opdeling: 69% fedt, 15% kulhyd., 15% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 spsk. 29
1 portion (32 g) 58
100 g 181
1 kop 449

Relaterede typer af Creme Fraiche:

Fedtfri Creme Fraiche
Creme Fraiche
Let Creme Fraiche
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Creme Fraiche

Se også:

Creme Fraiche Dip
Fedtreduceret Chips
Nachos med Oksekød, Bønner, Ost og Creme Fraiche
Taco med Oksekød, Ost, Salat, Tomat og Creme Fraiche
Creme
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Karolines Køkken Kvark 0,3%
Coop Dressing
Cheasy A38 Naturel 3,5%
Chestfords Creme Fraiche Dressing
Coop Creme Fraiche 18%
Kania Creme Fraiche Dressing


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.