Madvare database og kalorietæller  

Flerkornsbrød

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 almindelig skive
pr. portion
% RI*
Energi
273 kj
3%
65 kcal
Fedt
0,99g
1%
Mættet Fedt
0,21g
1%
Enkeltumættet Fedt
0,396g
Flerumættet Fedt
0,24g
Kulhydrater
12,06g
5%
Sukkerarter
2,61g
3%
Kostfibre
1,7g
Protein
2,6g
5%
Salt
0,32g
5%
Kolesterol
0mg
Kalium
53mg
3%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
3%
af GDA*
(65 kal)
3% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (72%)
 
Fedt (13%)
 
Protein (15%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

Flerkornsbrød
 

Resumé af Ernæring:

Kal
65
Fedt
0,99g
Kulhyd.
12,06g
Prot.
2,6g
Der er 65 kalorier i Flerkornsbrød (1 almindelig skive).
Kalorie Opdeling: 13% fedt, 71% kulhyd., 15% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 tynd skive 58
1 almindelig skive 65
1 portion (26 g) 65
1 stor skive 80
100 g 251

Relaterede typer af Flerkornsbrød:

Ristet Flerkornsbrød
Flerkornsbrød med Reduceret Kalorieindhold højt Fiberindhold
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Flerkornsbrød

Relaterede typer af Brød:

Surdejsbrød
Hvidt Brød
Fuldkornsbrød
Rugbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød

Se også:

Hatting Rugfler
Guldbageren Elverbrød
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Hatting Rugfler
Guldbageren Elverbrød


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.