Madvare database og kalorietæller  

1 cubic inch

Gedeost

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 cubic inch
pr. portion
% RI*
Energi
378 kj
5%
90 kcal
Fedt
7,21g
10%
Mættet Fedt
4,987g
25%
Enkeltumættet Fedt
1,645g
Flerumættet Fedt
0,171g
Kulhydrater
0,47g
0%
Sukkerarter
0,47g
1%
Kostfibre
0g
Protein
5,88g
12%
Salt
0,26g
4%
Kolesterol
19mg
Kalium
20mg
1%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
4%
af GDA*
(90 kal)
4% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (2%)
 
Fedt (72%)
 
Protein (26%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
90
Fedt
7,21g
Kulhyd.
0,47g
Prot.
5,88g
Der er 90 kalorier i Gedeost (1 cubic inch).
Kalorie Opdeling: 72% fedt, 2% kulhyd., 26% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 cubic inch 90
1 portion (28 g) 101
100 g 361

Relaterede typer af Gedeost:

Gedeost (Halvblød)
Gedeost (Hård)
Gedeost (Blød)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Gedeost

Relaterede typer af Ost:

Schweizisk Ost
Fedtfattig Cheddar eller Colby Ost
Cheddarost
Amerikansk Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ost

Se også:

President Chevres Doux
Coop Sprød Æblesalat med Pasta, Gedeost og et Pift af Honning
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

President Chevres Doux
Coop Sprød Æblesalat med Pasta, Gedeost og et Pift af Honning


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.