Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
2264 kj
27%
541 kcal
Fedt
45,85g
66%
Mættet Fedt
8,674g
43%
Enkeltumættet Fedt
14,258g
Flerumættet Fedt
20,904g
Kulhydrater
17,81g
7%
Sukkerarter
1g
1%
Kostfibre
3,9g
Protein
24,54g
49%
Salt
0,04g
1%
Kolesterol
0mg
Kalium
807mg
40%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
27%
af GDA*
(541 kal)
27% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (12%)
 
Fedt (71%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
541
Fedt
45,85g
Kulhyd.
17,81g
Prot.
24,54g
Der er 541 kalorier i Græskarkerner (100 g).
Kalorie Opdeling: 71% fedt, 12% kulhyd., 17% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 portion (17 g) 92
100 g 541

Relaterede typer af Frø:

Tørret Solsikkekerner
Tørret hele Sesamfrø
Tørret Græskar og Squash Kerner
Hørfrø
Tørristede Solsikkekerner (med tilsat Salt)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Frø

Se også:

Änglamark Økologiske Græskarkerner
Coop Græskarkerner
Gestus Græskarkerne Rugbrød
Bakersfield Græskarkerne Stykker
Knaseriet Græskarkerner
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Coop Hørfrø
Finax Økologiske Chiafrø
Urtekram Hørfrø
Levevis Hørfrø
Svansø Hørfrø
Urtekram Pumpkin Seed Butter


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.