Madvare database og kalorietæller  

Hakket Kylling

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
992 kj
12%
237 kcal
Fedt
13,49g
19%
Mættet Fedt
3,758g
19%
Enkeltumættet Fedt
5,296g
Flerumættet Fedt
2,945g
Kulhydrater
0g
0%
Sukkerarter
0g
0%
Kostfibre
0g
Protein
27,07g
54%
Salt
1,01g
17%
Kolesterol
87mg
Kalium
221mg
11%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
12%
af GDA*
(237 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (53%)
 
Protein (47%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
237
Fedt
13,49g
Kulhyd.
0g
Prot.
27,07g
Der er 237 kalorier i Hakket Kylling (100 g).
Kalorie Opdeling: 53% fedt, 0% kulhyd., 47% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 portion (85 g) 201
100 g 237
1 kop, tilberedt 301

Relaterede typer af Kylling:

Kyllingevinge
Kylling
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kyllingelår
Kyllingebryst
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling

Se også:

Rema 1000 Hakket Kyllingekød
Rema 1000 Hakket Kyllingekød 7-10%
Coop Hakket Kylling 3-6%
Danpo Hakket Kylling 7-10%
Hakket Lam
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Kyllinge Krydderpølse
Chick’n Crispy Chicken Strips
Dulano Kyllinge- og Kalkunmortadella
Defco Kylling
Chick’n Dino Nuggets
Culinea Sweet & Sour Chicken


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.