Madvare database og kalorietæller  

Hvide Kartofler (Bagte)

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
393 kj
5%
94 kcal
Fedt
0,15g
0%
Mættet Fedt
0,022g
0%
Enkeltumættet Fedt
0,002g
Flerumættet Fedt
0,037g
Kulhydrater
21,08g
8%
Sukkerarter
1,53g
2%
Kostfibre
2,1g
Protein
2,1g
4%
Salt
0,02g
0%
Kolesterol
0mg
Kalium
544mg
27%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
5%
af GDA*
(94 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (90%)
 
Fedt (1%)
 
Protein (9%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
94
Fedt
0,15g
Kulhyd.
21,08g
Prot.
2,1g
Der er 94 kalorier i Hvide Kartofler (Bagte) (100 g).
Kalorie Opdeling: 1% fedt, 90% kulhyd., 9% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
100 g 94
1 lille (4,5 cm - 6,5 cm diam.) 130
1 mellemstor (5,5 cm diam. - 8 cm diam.) 163
1 stor (7,5 cm - 10,5 cm diam.) 281

Relaterede typer af Kartofler:

Kartoffelmos
Ristet Kartoffel
Kartofler (uden Salt, Kogte)
Hvide Kartofler
Kartofler (med Salt, Kogte)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kartofler
Andre relaterede madvarer
Bagte Kartofler

Se også:

Hvide og Vilde Ris
Kartofler (uden Skind, uden Salt, Kogte)
Bagt Kartoffelskind
Brunede Kartofler
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager i Tomat Baseret Sauce
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.