Madvare database og kalorietæller  

Kød og Skind fra Kalkunbryst

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse: 100 g
 
pr. portion
Kilojoules 657 kj
Kalorier 157 kcal
Protein 21,89 g
Kulhydrat 0 g
Fedt 7,02 g
  Mættet Fedt 1,91 g
  Enkeltumættet Fedt 2,66 g
  Flerumættet Fedt 1,66 g
Kolesterol 65 mg
Kostfibre 0 g
Natrium 59 mg
Kalium 275 mg
8%
af GDA*
(157 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (42%)
 
Protein (58%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
157
Fedt
7,02g
Kulhyd.
0g
Prot.
21,89g
Der er 157 kalorier i Kød og Skind fra Kalkunbryst (100 g).
Kalorie Opdeling 42% fedt, 0% kulhyd., 58% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 unse 45
100 g 157
1 enhed (giver fra 450 g klar til at tilberede kalkun) 229
1 engelsk pund 712
1/2 bryst, ben fjernet 1777

Relaterede typer af Kalkunbryst:

Kød og Skind fra Kalkunbryst (Kogt, Stegt)
Kød fra Kalkunbryst (Kogt, Stegt)
Kalkun fra Delikatessen eller Kød fra Kyllingebryst
Kød fra Kalkunbryst
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kalkunbryst

Relaterede typer af Kalkun:

Kalkun
Hakket Kalkun
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kalkun

Se også:

Skind og Kød fra Kyllingebryst
Kyllingebrystfilet
Kalkunbryst (97% Fedtfri, Citron og Peber Smag, Røget)
Andebryst
Kalkunkød
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Dulano Kalkunbryst
Rema 1000 Kalkunbryst Pålæg
Pålækker Kalkunbryst
Guld Segl Stegt Kalkunbryst


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.