Madvare database og kalorietæller  

Kanelbolle med Glasur

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 mellemstor
pr. portion
% RI*
Energi
949 kj
11%
227 kcal
Fedt
9,14g
13%
Mættet Fedt
1,723g
9%
Enkeltumættet Fedt
2,895g
Flerumættet Fedt
3,958g
Kulhydrater
33,97g
13%
Sukkerarter
24,58g
27%
Kostfibre
1,1g
Protein
3,01g
6%
Salt
0,52g
9%
Kolesterol
32mg
Kalium
55mg
3%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
11%
af GDA*
(227 kal)
11% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (59%)
 
Fedt (36%)
 
Protein (5%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
227
Fedt
9,14g
Kulhyd.
33,97g
Prot.
3,01g
Der er 227 kalorier i Kanelbolle med Glasur (1 mellemstor).
Kalorie Opdeling: 36% fedt, 59% kulhyd., 5% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 lille 147
1 mellemstor 227
1 portion (60 g) 227
1 stor 314
100 g 378

Relaterede typer af Boller:

Hamburger eller Hotdog Brød
Kanelbolle
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Boller

Se også:

Gulerodskage med Glasur
Cupcake med Glasur
Brownie med Glasur
Kage med Glasur (Hjemmeopskrift eller Købt)
Gulerodskage uden Glasur
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Kohberg Durum Café Sandwich
Kohberg Yoghurtboller
Hatting Fuldkorns Møllehjul
Coop Krydderboller
Øgo Surdejsboller
Jalm&B Brioche Burgerboller


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.