Madvare database og kalorietæller  

Kogt Aubergine

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion (50 g)
pr. portion
% RI*
Energi
138 kj
2%
33 kcal
Fedt
1,92g
3%
Mættet Fedt
0,362g
2%
Enkeltumættet Fedt
0,868g
Flerumættet Fedt
0,577g
Kulhydrater
4,16g
2%
Sukkerarter
1,51g
2%
Kostfibre
1,2g
Protein
0,39g
1%
Natrium
244mg
Kolesterol
0mg
Kalium
59mg
3%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
2%
af GDA*
(33 kal)
2% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (47%)
 
Fedt (49%)
 
Protein (4%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
33
Fedt
1,92g
Kulhyd.
4,16g
Prot.
0,39g
Der er 33 kalorier i Kogt Aubergine (1 portion).
Kalorie Opdeling 49% fedt, 47% kulhyd., 4% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 unse 18
1 portion (50 g) 32
1 skive 36
100 g 65
1 kop 66
1 kop, i tern 66
1 kop, i tern 133
1 lille 281
1 aubergine 368
1 mellemstor 368
1 stor 443

Relaterede typer af Aubergine:

Aubergine
Ratatouille
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Aubergine

Relaterede typer af Grøntsager:

Løg
Gulerødder
Røde Tomater
Spinat
Salat
Svampe
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Grøntsager

Se også:

Kogt Æggehvide
Aubergine med Ost og Tomatsauce
Kogt Kyllingebryst (Skind Ikke Spist)
Kogt Peanuts
Kogt Selleri
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2019 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.