Madvare database og kalorietæller  

Kogt Skrubbe

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse: 100 g
 
pr. portion
Kilojoules 556 kj
Kalorier 133 kcal
Protein 22 g
Kulhydrat 0,41 g
  Sukkerarter 0,09 g
Fedt 4,24 g
  Mættet Fedt 0,867 g
  Enkeltumættet Fedt 1,621 g
  Flerumættet Fedt 1,222 g
Kolesterol 56 mg
Kostfibre 0 g
Natrium 417 mg
Kalium 427 mg
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
7%
af GDA*
(133 kal)
7% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (1%)
 
Fedt (30%)
 
Protein (69%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
133
Fedt
4,24g
Kulhyd.
0,41g
Prot.
22g
Der er 133 kalorier i Kogt Skrubbe (100 g).
Kalorie Opdeling 30% fedt, 1% kulhyd., 69% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 cubic inch, med ben (giver efter ben er fjernet) 15
1 unse, med ben (giver efter madlavning, ben fjernet) 20
1 cubic inch, benløs 23
1 unse, med ben (giver efter ben er fjernet) 25
1 unse, udbenet (giver efter kogning) 31
1 unse, udbenet 38
1 portion (85 g) 113
100 g 133
1 filet (16 cm x 9 cm x 1 cm) 173
1 kop, i flager 181

Relaterede typer af Helleflynder:

Hellefisk fra Atlanterhavet og Stillehavet
Hellefisk fra Atlanterhavet og Stillehavet (Fisk) (Kogt, Tørvarme)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Helleflynder

Relaterede typer af Skrubbe:

Bagt eller Stegt Skrubbe
Skrubbe Stegt i Dej
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Skrubbe
Andre relaterede madvarer
Fisk

Se også:

Kyllingebryst (Stegt, Kogt)
Kyllingelår (Stegt, Kogt)
Skind og Kød fra Kyllingevinge (Stegt, Kogt)
Kyllingekød (Stegt, Kogt)
Kalkunkød (Kogt, Stegt)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.